Reklam Alanı
Reklam Alanı

Lastikçilerin ‘yaz’ mesaisi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Barış KUL/ERCİŞ (Van), (DHA)- VAN’ın Erciş ilçesindeki lastikçilerde, 1 Aralık’ta 2020’de başlayan zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Nisan’da bitince ilk günden yoğunluk başladı.
Kentte hava sıcaklığının artması, yollarda buzlanma riski olmaması ve zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ermesi ile sürücüler, daha ilk günden değişim için lastikçilerin yolunu tuttu. Erciş’in Zeylan Caddesi’nde 16 yıldır lastikçilik yapan Dinçer Nadiroğlu, yoğun bir gün geçirdiklerini söyledi. İlgiden memnun olduklarını belirten Nadiroğlu, “1 Aralık 2020’de başlayan zorunlu kış lastiği uygulaması, bugün sona erdi. Geçirdiğimiz kış mevsimi zaman zaman yağışlı olsa da genel olarak kurak bir dönem yaşadık. Yaklaşık 4 aylık zorunlu kış lastiği uygulamasına müşterilerimiz riayet etti. Bugünden itibaren müşterilerimiz, kış lastiklerini değiştirip, yazlıkları taktırmaya başladı. Her yıl olduğu gibi bu sene de yoğunluk var. Allah kazasız, belasız yıl nasip etsin” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!