Reklam Alanı
Reklam Alanı

LC Waikiki, E-Ticaret Okulu Sertifika Programı’nı başlatıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Moda perakende markası LC Waikiki, e-ticarette yaşadığı deneyimleri gençlerle paylaşacağı E-Ticaret Okulu Sertifika Programı’na ekim ayında başlatacağını duyurdu. Programla, e-ticaret konusunda teorik bilgileri gerçek hayattan örneklerle öğrenciler ile paylaşmak, onların mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olmak hedefleniyor.

Hem kişisel becerilerin geliştirileceği hem de sektör profesyonellerinin deneyimlerinin paylaşılacağı programın, A’dan Z’ye e-ticaretin yol haritasını kapsadığı ve e-ticaret yönetici ile uzmanlarının eğitmenliğinde düzenlendiği aktarıldı.

Programda, kampanya yönetiminden müşteri analitiğine, katalog çekim stratejisinden yurt dışı e-ticaret süreçleri gibi eğitimlerin verileceği bildirildi.

5 hafta sürecek olan sertifikalı eğitim programına, üniversitelerin 3’üncü ve 4’üncü sınıflarında okuyan öğrenciler ile 2021 yılında mezun olanların katılabildiği belirtildi.

“ÖĞRENCİLERİN MESLEKİ GELİŞİMLERİNE DESTEK OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

Reklam Alanı

Program hakkında bilgi veren LC Waikiki E-ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yiş, “22 ülkede, 13 farklı dilde e-ticaret operasyonu yürüten bir kurumuz. Bu global deneyimi gençlere aktarmak, e-ticaret konusunda teorik bilgileri gerçek hayattan örneklerle öğrenciler ile paylaşmak, onların mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla bu programı hayata geçirdik. Bu çalışmaları farklı eğitim programları ile sürdüreceğiz. E-ticaret alanında kendini geliştirmek isteyen öğrenci ve yeni mezunları sertifika programımıza bekliyoruz” dedi.

E-Ticaret Okulu Sertifika Programı’na başvuru ve program hakkında ayrıntılı bilgi için markanın internet sayfası ziyaret edilebilir. Başvurular 14 Eylül tarihine kadar devam ediyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!