Reklam Alanı
Reklam Alanı

Maltepe’de ‘kademeli normalleşme’ denetimi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ-Ali Kerem BENGİ/ İstanbul (DHA)KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında geçilen kademeli normalleşme süreci devam ederken, Maltepe’de polis ve zabıta ekipleri, semt pazarları ile kahvehaneleri denetledi. Ana yollarda araçları durdurarak, sürücüler ile yolcularda maske kontrolü yaptı. Denetimde kahvehaneden birinde yasak olmasına rağmen oyun oynayan 4 kişiye ceza kesildi.
Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, Maltepe Belediyesi zabıta ekipleri ile ilçe genelinde denetim yaptı. Girne Mahallesi’nde kurulan semt pazarında, vatandaşlar ile pazarcıları  sosyal mesafe ile maske konularında uyaran ekipler, kademeli normalleşmeyle açılan kahvehaneleri de denetledi. Bir kahvehanede maskesiz halde oyun oynayan 4 kişiye, 3 bin 460’şar liradan toplam 13 bin 840 lira ceza yazıldı.
Öte yandan sahil yolunda, kontrol noktası oluşturan polis ekipleri, araçları tek tek durdurarak sürücüler ile yolcuların maske takıp takmadığını kontrol etti. Özel araçlarda bulunan yolcu sayısı da denetlendi. Sahil yolunda yapılan denetim havadan da görüntülendi.

(FOTOĞRAF)

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!