Reklam Alanı
Reklam Alanı

Manisa’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Nurettin DOĞAN/ ALAŞEHİR (Manisa), (DHA) – MANİSA’nın Alaşehir ilçesinde, polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda farklı miktarlarda satışa hazır metamfetamin, esrar, bonzai ele geçirilirken gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Sarısu Mahallesi’nde tespit edilen bir eve baskın yapan ekipler, adreste yaptıkları aramada  415 gram metamfetamin, 40 gram esrar, 0,98 gram bonzai ve 1 av tüfeği ile 6 fişek ele geçirildi. Operasyonda S.S. (28) gözaltına alınırken M. E.’yi (36) yakalamak için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Ayrıca Yenice Mahallesi’nde S.Y.’nin (37) iş yerinde arama yapan ekipler, 18,37 gram metamfetamin, 2 uyuşturucu hap, 0.53 gram bonzai, içerisinde bir miktar uyuşturucu bulunan içme aparatı ele geçirilirken, S.Y. ve çalışan İ.G. (27) gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Y. ve İ.G. tutuklanırken, S.S. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!