Reklam Alanı
Reklam Alanı

Mardin’de Paskalya Bayramı koronavirüs önlemleriyle kutlandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Selim KAYA/ MARDİN, (DHA)- MARDİN’de, Hz. İsa’nın yeniden dirilişi olan Paskalya Bayramı Kırklar Kilisesi’nde koronavirüs önlemleriyle kutlandı. 
Mardin’de yaşayan Süryaniler, Paskal Bayramı’nı Kırklar Kilisesi’nde düzenledikleri ayinle kutladı. Koronavirüs önlemleri kapsamında rahip Gabriel Akyüz’ün yönettiği ayinde, koronavirüs salgının bitmesi için dualar edildi.
Ayinin ardından konuşan Kırklar Kilisesi Vakıfı Genel Sekreteri Murat Özberk, pandemi nedeniyle Paskalya Bayramı’nı buruk kutladıklarını söyledi. Paskal Bayramı’nı her yıl coşkulu şekilde kutladıklarını söyleyen Özberk,
“Maalesef pandemiden dolayı hüzünlü bir bayram yaşıyoruz. Kiliseye, sınırlı bir şekilde cemaatimizi almaya çalıştık. Bugün bizim için çok önemli bir gün. Paskalya Bayramı bugün ülkemize ve dış ülkelerde beraber kutluyoruz. Bu bayramın öncelikle ülkemize ve bütün dünyaya hayırlı uğurlu olmasını ve özellikle pandeminin son ermesi için dua ettik” dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!