Reklam Alanı
Reklam Alanı

Marketten ‘kutu’yla hırsızlık yapan karı- koca, suçüstü yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burcu MUTLU/ALANYA (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Alanya ilçesinde zincir markette aldıkları yaklaşık 3 bin lira değerindeki ürünleri, yanlarında getirdikleri kutuya koyarak hırsızlık yaptıkları belirlenen N.A.K. (40) ve eşi Ö.K. (39), Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi’ndeki bir zincir marketten hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT dedektifleri, olayla ilgili çalışma başlattı. İncelenen güvenlik kamerası görüntülerinde, hırsızlık şüphelilerinin N.A.K. ve eşi Ö.K. olduğu tespit edildi. Markete büyük bir kutuyla gelen karı- kocanın, dolaşırken çaldıkları malları kutuya doldurdukları anlar görüntülere yansıdı.
JASAT dedektifleri, karı- koca hırsızlık şüphelilerini, markete tekrar geldiği ve aynı yöntemle çok sayıda ürünü çalarak ayrılacakları sırada suçüstü yakaladı. Farklı günlerde yaklaşık 3 bin TL değerinde ürün çaldığı belirlenen şüpheliler, gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen karı koca, savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
KUTULU HIRSIZLIK KAMERALARA YANSIDI
Diğer yandan hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı. Farklı tarihlerde markete gelen şüphelilerin, kutuya çaldıkları ürünleri koymaları ve bu ürünlerle çıkarken jandarma ekiplerine yakalanmaları kameralara yansıdı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!