Reklam Alanı
Reklam Alanı

Marmaris’te tantuniciye uyuşturucu gözaltısı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Marmaris’te tantuniciye uyuşturucu gözaltısı

MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde, ‘karışık sarma bol acılı’ şifresini kullanarak esrar sattığı belirlenen, tantuni satışı yapan bir lokantanın işletmecisi, müşteri görünümündeki polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin işyeri, ev ve motosikletinin bagajında ele geçirilen bir miktar esrar ve hintkenevirine el konuldu.

Marmaris İlçe Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Armutalan mahallesindeki tantuni satışı yapan bir lokantanın uyuşturucu satıldığı bilgisine ulaştı. Yapılan fiziki takip sonucunda tantuni dükkanını işletmecisi 39 yaşındaki Y.D.’nin ‘Karışık sarma bol acılı’ şifresini kullanarak esrar sattığı tespit edildi. Polis tarafından takip edildiğinden habersiz uyuşturucu satmaya devam den Y.D.’nin lokantasını bugün öğle saatlerinde müşteri görünümündeki polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Y.D.’nın lokantası evi ve paket serviste kullanılan motosiklet bagajında birer içimli paketlenmiş toplam 1800 gram esrar, 3 hassas terazi, 115 gram kenevir tohumu, 3 gram tütünle karıştırılmış kubar esrar ele geçirildi. Y.D., gözaltına alındı. Y.D., polisteki ifadesinde susma hakkını kullandı. Polis, belediye yetkililerine mekânın ruhsatının iptali ve mühürlenmesi için resmi bildirimde bulundu. Şüpheli Y.D., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Marmaris Adliyesi’nden görüntü

-Polisin cep telefonu ile çektiği şüphelinin adliye çıkarılış görüntüsü

Reklam Alanı

-ele geçirilen uyuşturucu madde fotoğrafı

(KJ Haber: Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!