Reklam Alanı
Reklam Alanı

Mersin BTP’de kongre heyecanı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

MERSİN, (DHA)- Bağımsız Türkiye Partisi Mersin İl Başkanı Ramiz Akın, “Genel başkanımız Hüseyin Baş’ın katılımı ile gerçekleştireceğimiz il kongremize bütün halkımızı bekliyoruz” dedi.

BTP İl Başkanı Ramiz Akın yaptığı yazılı açıklamada, “Şu anda Mersin’de bütün hazırlıklarımız tamam, genç genel başkanımızla Mersin halkını buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. ‘Var Bi Hayalimiz’ sloganı ile yola çıkan genel başkanımız Hüseyin Baş şimdiden gönüllerde taht kurdu. Bilhassa gençlerin olmak üzere toplumun her kesimi tarafından kucaklandı. Ortaya koyduğu projelerle gündem belirlemeye devam ediyor” diye konuştu.

Akın, “Merhum genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın bıraktığı emanetleri aynı şekilde sahip çıkmaya devam edeceğiz. Milli Ekonomi Modeli ile Anamur’dan Tarsus’a kadar Mersinlinin ve ülkemizin yüzünü güldüreceğiz. Her daim şahsi çıkarlarımızı ülke menfaatlerinin arkasında tutacağız. Ülke kaynaklarını yabancılara değil bu toprakların evlatlarının hizmetine sunacağız. Son nefesimize kadar Atatürk’e sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bayrak, sancak, vatan, al bayrak sevdasından asla vazgeçmeyeceğiz. Bu vatan ve vatandaşın her daim yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Akın, şöyle devam etti:

“Mersin halkı her daim ülkeye örnek olmuştur. Bundan sonra olmaya devam edecektir. Atatürk’ün ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkın’ dediği gibi biz hem Mersin’e hem de ülkemize her daim sahip çıkmaktan vazgeçmeyeceğiz. Plan ve projelerimizi hayata geçirip ülkemizi hak ettiği noktaya taşıyarak, vatandaşımızı hak ettiği gibi yaşatacağız. Huzur ortamını, kardeşliği, birlik, beraberliği en iyi şekilde sağlayacağız.”

8.Olağan Kongre, 23 Ekim Cumartesi günü, saat 14.00’te Kervan Düğün Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!