Reklam Alanı
Reklam Alanı

MESAM’dan siyah çelenkli protesto 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Alper KORKMAZ-Hami YEŞİLYURT / İSTANBUL,(DHA)- MESAM’a bağlı bir grup müzisyen ‘Arif Sağ ve Cahit Berkay’ın MESAM üyeliğinden düşürüldü’ haberiyle ilgili olarak protesto gösterisi düzenledi.
Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği ( MESAM) üyesi bir grup müzisyen Birgün Gazetesi binası önünde protesto gösterisi düzenledi. Yaptıkları basın açıklamasıyla ‘Arif Sağ ve Cahit Berkay’ın MESAM üyeliğinden düşürüldü’ haberine tepki gösteren grup üyeleri bina önüne siyah çelenk bıraktı. 
Grup adına basın açıklamasını MESAM Başkanı Recep Ergül yaptı. Ergül yaptığı açıklamada, “Gerek genel kurul öncesi, gerekse sonrası bütün insani ve ahlaki değerlerin yanı sıra, basın ahlakını da ayaklar altına alan Birgün Gazetesi, bize karşı sistematik bir saldırıda bulundu, yalan haber üretti, hedef gösterdi, kişilik haklarımıza saldırdı. 26 kişilik MESAM üst kurullarımızın tamamı şaibesiz, temiz, aydın ve Cumhuriyet değerlerine sıkı skı bağlı arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Bu güzel insanlara iftira atarak ” Sarayın yandaşları “, ” AKP burayı ele geçirmek istiyor ” ve benzeri yalanlarla yıpratmaya çalıştılar” dedi. 
Açıklamada, “Şimdi bunlar gazeteci olsa, MESAM’ı arar ve haberin doğruluğunu teyit ederler. Bunu yapmadılar. Hadi MESAM’ı aramadınız, bari Arif Sağ ve Cahit Berkay’ı arayıp, kendilerine bu yönde ulaşmış bir tebligat olup olmadığını sorabilirlerdi. Bunu da yapmadılar.” diye konuştu. 
Grup yapılan açıklamanın ardından bina önünden ayrıldı. 
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!