Reklam Alanı
Reklam Alanı

Midyat’ta kadınlar için spor salonu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

MARDİN’in Midyat ilçesinde düzenli spor yapma olanağı bulamayan kadınlar, kaymakamlık desteğiyle Halk Eğitim Merkezi binasında açılan ve ilçede ilk olma özelliğini taşıyan özel spor salonlarına kavuştu. Spor salonundaki programlara katılan Avşin Altunkaynak, pandemi nedeniyle evde sıkıldıklarını belirterek, “Burada herkes için farklı spor türleri var. İnsanlar fitness yapabilir, vücut geliştirebilir, kilo verebilir, yağ yakabilir. Herkes için bir şey var. Herkes gelebilir” dedi.

Midyat Kaymakamı Tekin Dundar’ın girişimiyle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbrliğiyle ilçede kadınlara yönelik ilk spor salonu açıldı. ‘Kendine değer ver, hayatında spora yer ver’ sloganıyla açılan spor salonunda kadınlara spor eğitmenleri eşliğinde fitnesstan plates eğitimine kadar farklı branşlarda spor imkanı sunuluyor. Halk Eğitim Merkezi binasındaki salonda ev hanımları ve çalışan kadınlar, birçok spor malzemesiyle haftanın 5 günü spor yapma olanağı buluyor. Eğitmen Dilber Ertekin, her yaş grubuna hitap ettiklerini belirterek, “Herkes gelip buradan faydalanabilir. Çocuklarımız, kadınlar, yaşlı kesimi, herkes gelip rahatlıkla egzersizlerini yapabilirler. Hafta içi öğleden akşama kadar hizmet vermekteyiz. Böyle bir yeri açtığı için Midyat Kaymakamı Tekin Dundar ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

‘KADINLAR İÇİN İLK DEFA SPOR SALONU AÇILDI’

Spor salonuna gelen kadınlardan Yağmur İçöz, “Midyat’ta ilk defa böyle bir salon açıldı. Çok güzel ve çok memnunuz. Çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Avşin Altunkaynak ise pandemi nedeniyle kadınların evlerde sıkıldıklarını dile getirerek, “Burada herkes için farklı spor türleri var. İnsanlar fitnes yapabilir, vücut geliştirebilir, kilo verebilir, yağ yakabilir. Herkes için bir şey var, herkes gelebilir” dedi.  

Görüntü Dökümü:
-Spor salonundan detay
-Spor yapan kadınlar
-Röportajlar
-Genel ve Detay

Reklam Alanı

Haber-Kamera: Mehmet Halis İŞ/MİDYAT(Mardin), (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!