Reklam Alanı
Reklam Alanı

Mini Elbise

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Doğru mini elbiseyi seçmek söz konusu olduğunda, dikkate almanız gereken birkaç şey var. İlk olarak, vücut tipinizi ve sizi en çok ne tür bir siluetin gururlandıracağını düşünün. Daha kum saati vücut yapısına sahipseniz, belinizi saran ve kıvrımlarınızı vurgulayan bir elbise tercih edin. Uzun boyluysanız, A kesim silüetiyle dizinin hemen üzerinde biten bir elbise arayın. Ve minyonsanız, ekstra görsel ilgi eklemek için fırfırlı veya süslemeli bir mini elbise arayın.

Ardından, mini elbiseyi giyeceğiniz olayı veya olayı düşünün. Arkadaşlarla brunch yapmak veya ayak işlerini halletmek gibi daha günlük bir etkinlikse, daha rahat bir mini elbise tercih edebilirsiniz. Ancak, bir şeyler içmek veya akşam yemeği için dışarı çıkacaksanız, topuklu ayakkabılar ve gösterişli mücevherlerle daha seksi bir tarz seçin.

Son olarak, hangi renk mini elbisenin ihtiyaçlarınıza en uygun olacağını düşünün. Göze çarpan bir şey istiyorsanız, kırmızı veya sarı gibi cesur bir renk seçin. Daha bastırılmış bir şey için siyah veya lacivert deneyin. Arada bir şey istiyorsanız, desenli veya desenli bir mini elbise düşünün. Hangi rengi seçerseniz seçin, cilt tonunuzu tamamladığından ve kendinizi güvende hissetmenizi sağladığından emin olun!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!