Reklam Alanı
Reklam Alanı

Mısır’daki piramitleri de saça işleyen Erzurumlu kuaförler, festival için iddialı 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ERZURUMLU kuaförler, mart sonunda Antalya’da düzenlenecek 2’nci Uluslararası Güzellik Sanatları Festivali için hazırlıklarını sürdürüyor. Birbirinden ilginç saç tasarımları üzerinde çalışan kuaförler, Mısır’daki piramitlerin şekli ile Erzurum’un simgesi Çifte Minareli Medrese maketini tasarımlarında kullandı.

Türkiye Kuaförler, Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Federasyonu, 29 Mart- 2 Nisan’da Antalya Belek’te Uluslararası Güzellik Sanatları Festivali’nin 2’ncisini organize edecek. Ülke genelindeki Berberler ve Kuaförler Odaları’nın katılacağı festivalde, Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası da 9 kişilik ekiple yer alacak. ?Oda Başkan Vekili Turan Bozcu, festivalde şov ve yarışma etaplarına katılacak 8 kadın ile 1 erkek kuaförünün, Erzurum’da hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi. Turan Bozcu, topuz saç, türban katlama, makyaj ve erkek kesim gibi alanlarda birbirinden ilginç tasarımlar hazırlayan kuaförlerin, Mısır’daki piramitlerin şekli ile Erzurum’un simgesi Çifte Minareli Medrese maketini tasarımlarında kullandığını dile getirdi. 

Festivale erkek kesim alanında katılacağını belirten Yusuf Acar, saç kesiminde Mısır piramitlerinden etkilendiğini belirterek, bu şekilde tasarım uygulamak istediğini söyledi. 

Çifte Minareli Medrese maketiyle saç tasarımı yapan Esra Öztaşyonar da sık kullanılan model yerine tarihi yapının maketini tercih ettiğini belirtti.

Bu sene saç tasarımlarında 3 boyutlu modellerin moda olduğunu söyleyen Sibel Adal ise bunu 6 boyuta çevirerek, şov hazırladığını söyledi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Erzurum ekibinin çalışması
-Kuaförlerin çalışmasından genel ve detay
-Başkan Vekili Turan Bozcu ile röp
-Kuaför Esra Öztaşyonar ile röp
-Kuaför Sibel Adal ile röp
-Kuaför Yusuf Acar ile röp
-Kuaförlerle röp
-Festivale katılacak kuaförlerin takım fotosu

Reklam Alanı

Haber: Salih TEKİN – Kamera: Oktay POLAT / ERZURUM, (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!