Reklam Alanı
Reklam Alanı

Muhtarlar yarıştı, kazanan doğa ve Kartallı çocuklar oldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Kartal Belediyesi’nin sıfır atık bilincini geliştirmek ve evsel atık yağları geri dönüşüme kazandırmak amacıyla başlattığı “Muhtarlarımız Yarışıyor” kampanyası sona erdi. Yarışmanın sonunda tablet ile ödüllendirilen muhtarlar, örnek bir davranış sergileyerek kazandıkları tabletleri ihtiyaç sahibi çocuklara hediye etti.

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün; evsel atık yağların çevreye, insanlara, hayvanlara ve şehir altyapısına zarar vermeden, doğaya karışmadan geri dönüştürülmesi amacı ile 1 Ekim 2020 – 15 Mart 2021 tarihleri arasında başlattığı kampanya kapsamında, Kartal’da bulunan 20 mahalle muhtarı temiz bir çevre için yarıştı.

5 ay boyunca ev ve iş yerlerinden topladıkları atık yağları, Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne teslim eden muhtarlardan en çok atık yağ toplayan üç kişiye, tablet ödülü verildi.

Tabletler Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan tarafından takdim edilirken, belediye meclis üyeleri Aysel Yücel ve Gülay Boyraz da takdim sırasında hazır bulunarak, muhtarları tebrik etti.

TABLETLER İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA ULAŞTIRILDI

Yarışma sonucunda birinci olan Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Soner Eker üç tablet, Çavuşoğlu Mahallesi Muhtarı Arif Koç iki tablet, Cevizli Mahallesi Muhtarı Memiş Dikilidaş bir tablet ile ödüllendirildi. Ödüllerini alan her üç muhtar da örnek bir tavır sergileyerek kazandıkları ödülleri, uzaktan eğitim sürecinde tablet sıkıntısı yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara hediye etti.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!