Reklam Alanı
Reklam Alanı

Muş’ta 3’ü kar altında 10 araç ile mahsur kalan 45 kişi kurtarıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Muhammed Sami MARAL/MUŞ, (DHA)- MUŞ’ta, 3’ü kar altında toplam 10 araç ile 45 vatandaş, İl Özel İdaresi ekiplerinin 5 saatlik çalışma sonrası mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı.
Muş’ta, etkili olan kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle 10 köy ve 21 mezraya ulaşımın sağlandığı Üçevler Grup Köy Yolu’nda mahsur kalan vatandaşların yardımına, İl Özel İdaresi’nin karla mücedele ekipleri yetişti. Merkeze dönmek isteyen 3 araç ile içerisindeki vatandaşlar, kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle yolda mahsur kaldı. Durumun haber verilmesi üzerine harekete geçen İl Özel İdaresi ekipleri, vatandaşları bulundukları yerden kurtarırken, araçları ise bölgede kar altında kaldı.
KAR KALINLIĞI 6 METREYE ULAŞTI
Yer yer kar kalınlığının 6 metreyi bulduğu yolda zorlukla ilerleyen ekipler, kar altında kalan 3 araç ile bugün köye gidiş yolunda mahsur kalan 7 aracı kurtardı. Toplam 10 araç olmak üzere 45 vatandaşın mahsur kaldığı yol, İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışması sonucunda ulaşıma açıldı. Araçlar saplandıkları yerden çıkarıldı.

FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!