Reklam Alanı
Reklam Alanı

Nalburdan bakır kablo çalmışlardı; hırsızlara bu kez çevredekiler engel oldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Erol DEĞİRMENCİ – Ersan SAN / İSTANBUL , (DHA) AVCILAR’da, 26 Nisan’da yapı malzemeleri satan dükkandan bakır çubuk çalan hırsızlar, aynı iş yerinde hırsızlık yapmak üzereyken çevredekilerin bağırmasıyla kaçtı. Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Avcılar Tahtakale Mahallesi’nde bulunan yapı malzemesi satan dükkana, 21 Haziran Pazartesi günü sabah saatlerinde kapalı kasa kamyonetle kar maskeli ve inşaat eldivenli şüpheliler geldi. Araçlarından inip dükkanı kontrol eden şüphelileri, fark eden çevredekiler bağırmaya başladı. Şüpheliler, bunu üzerine araçlarına binip olay yerinden kaçtı. Hırsızları görenler durumu iş yeri sahibine bildirdi. İş yeri sahibi, güvenlik kamerası kayıtlarını alıp polis merkezine gelerek, şüphelilerden şikayetçi oldu. Yaşananlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

AYNI ŞÜPHELİLER OLDUĞU TESPİT EDİLDİ
Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin 26 Nisan’da aynı dükkandan 10 bin lira değerinde bakır çubuk çalan kişiler olduğunu tespit etti. Hırsızların kullandığı kamyonet ve araç üzerindeki plakanın da sahte olduğu öğrenildi.

“YİNE AYNI HIRSIZLAR”
İş yeri sahibi Mertcan Üstün, “Sabah saatlerinde aynı hırsızlar, farklı bir araba ile geliyorlar. Eski araba bulunmuş. Bu sefer farklı bir araba çalmışlar. Direk dükkanın kapısına geliyorlar. İçeriye bakıyorlar. Karşı komşu bağırınca hemen kaçıp, gidiyorlar. Yine aynı hırsızlar yüksek ihtimalle. Yüzleri gözükmediği için biz de anlamıyoruz ama boy olarak hemen hemen aynıydı. Daha önce giyindikleri gibi giyinmişler.” dedi.
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!