Reklam Alanı
Reklam Alanı

Narkotik köpeği ‘Honaz’ uyuşturucuya geçit vermedi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Eşber OKAYER / KUŞADASI (Aydın), (DHA)AYDIN’ın Kuşadası ilçesinde göreve yeni başlayan narkotik köpeği ‘Honaz’ın da katılımıyla kontrol edilen evde, klozetin içerisine gizlenmiş 1 kilo 287 gram metamfetamin ele geçirildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri, Kuşadası’nda bir şüphelinin uyuşturucu satışı yapıldığı yönünde bilgi alması üzerine harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin ardından şüphelin adresi belirlendi. Bu sabah çok sayıda polisin katılımıyla Türkmen Mahallesi’ndeki eve operasyon düzenlendi. Operasyonda, kadın şüpheli A.K gözaltına alındı. Evde yapılan aramada narkotik dedektör köpeği Honaz, balkonda bulunan klozete gelince tepki verdi. Polisin bu noktada yaptığı aramada klozetin içerisine gizlenmiş 1 kilo 287 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan A.K’nin polisteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!