Reklam Alanı
Reklam Alanı

Nazilli Belediyespor bu kez Mesut Toros’a rakip

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

NAZİLLİ, (DHA) – TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta sezona 2’de 2 ile başlayıp zirveye ortak olan Nazilli Belediyespor, takımı geçen sezon 3’üncü Lig’de mucizevi bir şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Mesut Toros’a bu kez rakip olacak.
Siyah-beyazlı ekip, pazar günü Mesut Toros’un çalıştırdığı Amed Sportif deplasmanına çıkacak. Geçen sezona 3’üncü Lig’de Nazilli’yle aynı gruptaki Fethiyespor’un dümeninde başlayan Toros, Muğla temsilcisinden liderken ayrıldıktan sonra siyah-beyazlı ekipte göreve başladı. Zirvenin 9 puan gerisinde olan Nazilli Belediyespor, Toros’la son 6 maçı kazanıp mucizevi bir şekilde şampiyon oldu. Bu sezon başında kulübüyle yeniden el sıkışan tecrübeli teknik adam, ardından kulüpte yaşanan sıkıntı nedeniyle ayrılıp Diyarbakır ekibinin başına geçti. Nazilli’yle yolu yine aynı grupta kesişen Toros, yeni takımıyla ilk 2 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Geçen sezon Toros’la başladığı galibiyet serisini bu sezon da devam ettirip 8 maça çıkaran Nazilli Belediyespor’da zorlu deplasman öncesi İlyas, Aytaç, Sefa, Hasan ve Efe’nin tedavileri sürüyor.
FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!