Reklam Alanı
Reklam Alanı

Nazilli Belediyespor’a derbi morali

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ, (DHA) – 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, üst üste 2 deplasman mağlubiyetinin ardından taraftarı önündeki Ege derbisinde Bucaspor 1928’i 1-0 yenmenin sevincini yaşıyor. Lige 2 galibiyetle başlayıp ardından frene basan Nazilli, rakibini Mehmet Özdıraz’ın tek golüyle geçerek 5 maçta 9 puana ulaştı. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Kadir Kar da galibiyetin ardından rahat bir nefes aldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kar, ortaya koydukları karakterle kazanmasını bildiklerini belirterek, yeni bir başlangıç yaptıklarını söyledi.
Kendileri için kritik öneme sahip müsabakadan galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşayan Kadir Kar, “Lige iyi bir başlangıçtan sonra Amed Sportif ve Zonguldak Kömürspor maçlarında şanssız şekilde mağlup olmuştuk. Mücadele olarak iyiydik ama ya son vuruşlarda ya da final paslarında sıkıntı yaşadık. Bu maç bizim için karakter maçıydı, tekrar başlangıç maçıydı. Nazilli’nin çocukları sağlam duruş gösterdiler ve maçı kazanmasını bildik. Taraftarlarımıza ve Nazilli halkına teşekkür ediyoruz” dedi. Kar, pazar günü 1922 Konyaspor maçını da kazanmak istediklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!