Reklam Alanı
Reklam Alanı

Nazilli’de Toros’un güveni tam

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ, (DHA) – Misli.com 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta son haftaya şampiyonluk iddiasıyla giren Nazilli Belediyespor’da teknik direktör Mesut Toros, oyuncularına güveniyor. Grupta son hafta öncesi lider Belediye Kütahyaspor’un 2 puan gerisinde yer alan Nazilli, şampiyonluk için cumartesi günü Yomraspor’u deplasmanda yenip, Kütayha’nın yine dış sahada Play-Off’a kalmaya çalışan İskenderun FK’ya yenilmesini bekleyecek. Zor bir maça çıkacaklarını belirten teknik direktör Mesut Toros, şampiyon olmak için mücadele vereceklerini kaydetti.
Yomraspor’u daha önceden tanıdığını belirten Mesut Toros, hiçbir maçın kağıt üzerinde kazanılmadığını belirterek, “Ligdeki bu son maçımız gerçekten de çok zor bir maç olacak. Bizim ve tüm oyuncularımızın moralleri yerinde. Oyuncularımız, yönetim ve tüm şehir istekli. Rabbim inşallah bizlere maç şansı versin. Hayırlısıyla bu şampiyonluk da bize nasip olsun. Sahaya en iyi şekilde çıkıp mücadelemizi vereceğiz. Kütahya da İskenderun deplasmanında olacak. İskenderun kazandığı zaman Play-Off’a kalacak. Onlar da ikinci yarının yükselen takımlarından birisi. Ben geldiğim günden beri şampiyonluğa inanıyorum. İnşallah başaracağız” dedi.
BAŞKAN YELKOVAN’DAN ÇAĞRI
Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan, Futbol Federasyonu’na çağrıda bulunarak şampiyonun belli olacağı ligin son haftasında oynanacak müsabakalarda önlemlerin üst düzeye çıkarılmasını talep etti. Başkan Yelkovan, “Kulüplerin kaderleri belirlenecek. Tecrübeli, atmosferi kaldırabilecek, gördüğünü çalan hakemlerin atanmasını istiyoruz. Hiçbir kulüp bu emeklerin boşuna gitmesini istemeyiz. TFF’den ricamız önemli maçlara iyi atamalar yapılsın. Şaibeye mahal verilmesin istiyoruz. Maçların aynı saatte başlamasını, gereksiz uzatma verilmemesini istiyoruz. Çünkü bu hafta şampiyonun belirleneceği en önemli hafta” açıklamasını yaptı.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!