Reklam Alanı
Reklam Alanı

NBA heyecanı bu yıl da TV+’ta yaşanacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – Basketbolda dünyanın en büyük ligi olan NBA’in yıldızları bir kez daha TV+’ta sahne alacak. Milli basketbolcular Alperen Şengün, Cedi Osman, Ersan İlyasova, Furkan Korkmaz ve Ömer Faruk Yurtseven’in de mücadele edeceği NBA’de 2021-22 sezonunun tüm heyecanı TV+’ta yaşanacak.

TV+, bu sezonda da basketbol severlerle NBA’i buluşturuyor. Dünyanın en büyük ve değerli basketbol ligi olarak değerlendirilen NBA’in birbirinden heyecanlı maçları, büyük yıldızları, çekişmeli mücadeleleri canlı yayınlarla TV+’ta olacak. 19 Ekim’de başlayacak NBA, bu sene 82 maçlık normal sezonuna da dönüş yapacak. Dünyanın en büyük yıldızlarının sahne aldığı ligde normal sezon heyecanı, play-off çekişmesi ve şampiyonluk mücadelesi her zaman olduğu gibi TV+’ta spor severlerle buluşacak.

MİLLİ YILDIZLAR DA SAHNE ALACAK

Bu sezon NBA’de forma giyecek 5 Türk basketbolcu da TV+’ta basketbol severlerle buluşacak. Alperen Şengün’lü Houston Rockets, Cedi Osman’lı Cleveland Cavaliers, Furkan Korkmaz’lı Philadelphia 76ers, Ersan İlyasova’yı kadrosuna katan Utah Jazz ve Ömer Faruk Yurtseven’ı kadrosunda bulunduran Miami Heat şampiyonluk mücadelesini TV+’ta yapacak.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!