Reklam Alanı
Reklam Alanı

Nemrut’ta doğa yürüyüşü yapıp, halay çektiler

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Özcan ÇİRİŞ- Ceren ÇALIŞKAN/BİTLİS, (DHA)- BİTLİS’in Tatvan ilçesinde, Nemrut Krater Gölü’ne düzenlenen doğa yürüyüşünde, üniversite öğrencileri halay çekip hatıra fotoğrafları çektirdi.
Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Tatvan Gençlik Merkezi Müdürlüğü gönüllüleri, Nemrut Krater Gölü’ne doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. Üniversite öğrencileri sonbahar renklerinin hâkim olduğu bölgede bol bol fotoğraf çektirerek halay çekti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Reşat Öztürk, muhteşem doğasıyla kışa hazırlanan Nemrut Krater Gölü’nün eşsiz doğasını gençlerle birlikte gördüklerini söyledi.
Bölgenin muhteşem doğasını gençlere tanıtmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Öztürk, “Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise 2’nci büyük krater gölü olan Nemrut’ta gençlerimiz ile birlikte önce bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Çok da güzel oldu. Bitlis’in tarihi ve doğal güzelliklerini gençlerimizle birlikte sıkça geziyoruz. Bugünkü Nemrut doğa yürüyüşümüz bizlere sonbahar güzelliklerini de görme fırsatı verdi. Aramızda ilimize dışarıdan gelerek okul okuyan misafir kardeşlerimiz var. Onlara da buranın güzelliklerini gösterme fırsatı bulduk. Çok güzel oldu, çok da mutlu olduk. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Doğa yürüyüşüne katılan Gençlik Merkezi gönüllüsü Berinaz Özdemir ise, “Mardin’den Tatvan ilçesine üniversite okumak için geldim. Mardin’de de gençlik merkezi faaliyetlerine gönüllü olarak katılıyordum. Buraya gelince de yine gönüllü oldum. Bugün de Nemrut Krater Gölü’ne geldik. Buranın eşsiz manzarası ile karşı karşıyayız. Çok güzel bir gün geçirdik. Herkesi bu eşsiz güzelliği görmek için buraya davet ediyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!