Reklam Alanı
Reklam Alanı

NİŞANTAŞI’NDA BALKONDAN 19 MAYIS COŞKUSU 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL/İSTANBUL,(DHA) 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Nişantaşı’nda sanatçı Yiğit Sarıkaya, balkonda kemanı ile marşlar çaldı. Sanatçıya komşuları ve cadde üzerinden geçen vatandaş eşlik ederek, coşkuya ortak oldu.  
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Nişantaşı’nda sanatçı Yiğit Sarıkaya ve Biyolog Mehmet Kandil, Koronavirüs tedbirlerinden dolayı kutlamaların yapılamadığı için işyerinin balkonuna çıktı. Kemanını eline alan sanatçı Yiğit Sarıkaya, İzmir Marşı, 10’uncu Yıl Marşı ve İstiklal Marşı ve çok sayıda marşı balkonundan Nişantaşı sakinlerine dinletti. Sarıkaya’yı gören çevre sakinleri eline cep telefonu alarak bu anı ölümsüzleştirmek istedi. Sarıkaya balkon konseri sonunda alkış topladı.
 
“ESKİ COŞKULARI HATIRLATTIK” 
Balkon resitali yapan Yiğit Sarıkaya 19 Mayıs’ın çok önemli olduğunu belirterek, “Bugün balkonda müzik ziyafeti verdik. Pandemiden dolayı bayramlarımızın yeterince coşkulu kutlanamadığını düşündük. Halkımızın da buna üzüldüğünü düşündük. Hem milli bayramlarımızı anmış olalım hem de atamızdan bize yadigar kalan Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayalım istedik. Halk da ilgi ile karşıladı çok memnunuz, bayağı toplananlar oldu, ilgi gösterenler. Tüm Türkiye olarak milli bayramlarımıza düşkün olduğumuz için böyle şeyler bizim için çok önemli” diye konuştu. 

Görüntü Dökümü: 
————
-Sanatçı Yiğit Sarıkaya’nın balkonda keman çalması 
-Aşağıdaki vatandaşların cep telefonu ile çekim yapması 
-Alkışlamalar 
-Yiğit Sarıkaya ile röportaj 
-Genel ve detay görüntüler 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!