Reklam Alanı
Reklam Alanı

Okuldan hırsızlık şüphelileri kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE’de girdikleri okuldan bilgisayar ve 1600 lira alıp kaçan 16 yaşındaki 2 hırsızlık şüphelisinin yaşlarının iki katı suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anlarında şüphelilerin rahat tavırları dikkat çekti. 
Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki bir ilkokulda, bazı kapıların zorlanarak açılıp içerideki diz üstü bilgisayar ve bir miktar paranın çalındığını fark eden idareciler polise ihbarda bulundu. Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis şüphelilerin, daha önceden 30 suçtan kaydı bulunan M.C.G. (16) ile  34 çeşitli suça  karışan aynı yaştaki B.K. olduğunu belirledi. Zanlılardan M.C.G. fiziki takip sonucu kısa sürede yakalandı.  M.C.G.’nin emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirilirken, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Görüntülerde hırsızlık şüphelilerini rahat tavırları ise dikkat çekti. Birinin elinde keser ve diğerinin elinde demir çubuk olduğu görülen ve kapıları zorlayarak açan şüphelilerin, okul içinde musluktan su içtikleri, kantininden bisküvi yedikleri, ardından çaldıkları 1 adet diz üstü bilgisayar ve çaldıkları para ile okuldan ayrıldıkları görüldü.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!