Reklam Alanı
Reklam Alanı

Osmaniye’de Türkiye’ye giriş yasağı bulunan Suriyeli yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE’de, polisin göçmen kaçakçılarına yönelik yaptığı yol uygulamasında, genel ve milli güvenlik ile uluslararası güvenlik açısından sakıncalı görülen ‘tahdit’ kodu bulunan Suriyeli B.D. (31), yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi Müdürlüğü ekipleri, otoyol üzerindeki bir dinlenme tesisi önünde oluşturulan uygulama noktasında, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve düzensiz göçmenlerin doğudan batıya geçişlerinin engellenmesi kapsamında çalışma başlattı. Durdurulan bir araçta kimlik bilgilerinden şüphe edilen Suriye uyruklu B.D.’nin İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde yapılan parmak izi kontrolünde, genel ve milli güvenlik ile uluslararası güvenlik açısından sakıncalı görülen ‘tahdit’ kodu kapsamında ülkeye giriş yasağının bulunduğu belirlendi. Ülkeye giriş yasağı bulunan Suriye uyruklu B.D. adli ve idari işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Hatay Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!