Reklam Alanı
Reklam Alanı

Otobüs ve minibüs şoförlerinin kavgasına polis biber gazıyla müdahale etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA)- BARTIN’da özel halk otobüsü şoförleri ile minibüs şoförleri arasında kafa çıktı. Polisin biber gazı sıkarak müdahale ettiği kavgada 2 kişi yaralandı, 11 kişi gözaltına aldı.
Bartın Özel Halk Otobüsleri şoförleri ile Esenyurt Minibüşçüler Kooperatifi üyesi şoförler arasında hat ve yolcu alma konusunda yaşanan anlaşmazlık, mahkemeye taşındı. Hukuksaz şüreçte mahkeme yürütmeyi durdurma kararı alınca Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri şoförleri, öğle saatlerinde durakta bir araya gelerek, basın açıklaması yaptı. Açıklamanın ardından şoförler, Esenyurt minibüs duraklarına doğru gitti. Kemerköprü mevkiinde taraflar karşı karşıya gelince kavga çıktı. İhbar üzerine bölgey epolis ekipleri sevk edildi. 
Polis ekipleri, yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgaya, biber gazı sıkarak müdahale etti. Tarafları ayıran polis ekipleri, 11 kişiyi gözaltına aldı. Yaralanan 2 kişi ise çağırılan ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!