Reklam Alanı
Reklam Alanı

Park halindeki otomobilin üzerine yorgun mermi düştü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Levent KIZILASLAN/KARASU (Sakarya), (DHA) – SAKARYA’nın Karasu ilçesinde Levent Gökırmak’a ait park halindeki otomobilin üzerine yorgun mermi düştü. Aracın kaputu delinirken, Gökırmak polise giderek şikayetçi oldu.
Olay, bugün öğle saatlerinde Karasu ilçesi İncilli Mahallesi Karakol Caddesi’nde meydana geldi. Levent Gökırmak, 34 VN 2616 plakalı otomobilini caddeye park ettikten sonra ATM’den para çekmeye gitti. Bu sırada otomobile düşen yorgun mermi, kaputu deldi. Parasını çektikten sonra dönen Gökırmak, aracındaki deliği görünce polise giderek şikayetçi oldu. Ekipler, olay ile ilgili soruşturma başlattı.
Karasu’ya tatile geldiğini, para çekmek için ATM’ye gittiğini ve dönüşte aracının kaputunun delindiğini fark ettiğini belirten Levent Gökırmak, “Bu mermi araca geldi ama insana da gelebilirdi, bir sıkıntı yaşanabilirdi. Maddi hasarım var. Kimsenin başına gelmesini istemem. Şikayetçi oldum. İnceleme yapacaklar, ona göre işlem yapılacak” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!