Reklam Alanı
Reklam Alanı

PERKOTEK X RAY CİHAZI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Günümüzde insanların yoğun olarak giriş ve çıkış yaptığı alanlarda güvenliğin sağlanması çok büyük ihtiyaç haline gelmiştir. Bu ihtiyacın karşılanabilmesi için günümüz teknolojisinden faydalanılarak üst arama dedektörleri üretilmiştir.  

Alış veriş merkezleri, hava alanları, otogarlar ve benzeri yerlere giriş çıkışlarda el dedektörü ve kapı dedektörü kullanılmaktadır. Bu dedektörler radyo frekans sistemi ile çalışmaktadır. El dedektörleri şarj edilebilir pille çalışmakta olup, uzun süre kullanılabilmektedir.

Ayrıca hafif olduğundan taşıması da oldukça kolaydır. Üzerlerinde titreşim sistemi ile ışıklı ikaz özelliği de bulunmaktadır. Boy dedektörleri elektrik bağlantısı ile çalışmakta olup, dijital panel üzerinden de hassas ayarları yapılmaktadır. Boy dedektörleri geçen kişi sayısını belirlemesinin yanında kaç kişinin de metal algılamasına yakalandığını gösterme özelliğine sahiptir. Tüm bu özelliklerin ayarı gerektiği ve istenildiği şekilde anakart üzerinden yapılabilmektedir.

Olası sabotaj ve benzeri olayların önlenmesini teminen üst arama dedektörleri en önemli unsur haline gelmiştir. Bu sayede bu detektörlerin caydırıcı özelliklerinin olması nedeniyle bulunduğumuz toplumun güvenliği otomatik olarak sağlanmaktadır.

Eğer siz de işletmenizin güvenli bölge haline gelmesini istiyorsanız son teknoloji ile ürettiğimiz x ray  hizmetinize hazır olarak sizleri beklemektedir.

Otopark Bariyerleri Sayesinde Aracınızı Güvende Tutun

Reklam Alanı

Araçların sayısının bu kadar arttığı bir dönemde park noktası bulmak da oldukça zor bir hale gelmiştir. Hele kalabalık bir şehir içerisinde yaşıyorsanız aracınızı park etmek sizin için bir çile olabilir. Bazı noktalarda bu amaçla otoparklar kurulmuştur. Ancak gün içerisinde bu noktalara çok fazla araç girip çıktığı için güvenlik anlamında sorun yaşanabilmektedir. Bu amaçla otoparklarda kullanmak üzere güvenlik firmaları otopark bariyerleri üretmeye başlamıştır. Bu bariyerler sayesinde otoparklardaki giriş ve çıkışlar daha düzenli bir hale gelmektedir. Arabaların giriş ve çıkış yaptığı noktalara bu ürünler konularak güvenli bir geçiş sağlanmaktadır. Böyle bir uygulamanın olmadığı noktalar araçlar otoparkın kapalı olduğu vakitlerde içeriye park edilebilmekte ve bazı kötü niyetli kişiler ücretlerini ödemeden ayrılabilmektedir. İşte bu amaçla otoparklarda bu sistem kullanılmaktadır. Genel olarak bu sistemler bir anahtar vasıtasıyla çalışmaktadır. Yani bir araç otoparktan çıkmak istediğinde öncelikle size parayı ödemesi gerekecektir. Parayı ödedikten sonra önünüzde bulunan tuşa bastığınızda bariyerler otomatik olarak kalkacak, bu sayede de araç güvenli bir şekilde geçmiş olacaktır.

Otoparklardaki bariyerlerin güvenliği bazı noktalarda tartışılmaktadır. Ancak araçların güvenli bir şekilde giriş çıkış yapabilmesi açısından bu sistemler oldukça faydalı olabilmektedir. Bunun yanında eğer bir kişi otopark bariyeri noktasında parayı ödemeden çıkmak isterse bariyeri yıkması gerekecektir. Ancak böyle bir durumda bariyerlerin oldukça sağlam olduğu bilinmelidir. Araç dışarıya çıkmak istediğinde bariyere çarpacak ve yoğun bir hasar alacaktır. Bu nedenle sürücüler genellikle bu durumdan kaçınmaktadır. Bu bariyerlerin başka bir kullanım alanları da özel otoparklardır. Örnek vermek gerekecek olursa bir sitenin kendisine ait otoparkı bulunabilir. Ancak bu noktaya başka bir aracın park edilmesini istemiyorlarsa otopark sistemleri kullanmaları gerekecektir. Böyle bir sistem içerisinde alan bariyerlerle kapatılır ve kartlı sistemler sayesinde yalnızca site sakinlerinin noktaya giriş yapması sağlanır.

Bariyer Sistemi Nedir

Büyük şehirlerde araç sayıları giderek çoğalmaktadır. Bu araçların park edilebilmesi için otoparklar yapılmaktadır. Bu otoparklarda araçların giriş çıkışlarını kontrol etmek için bariyer sistemleri kullanılır.

Bariyer sistemi; ticari amaçla kullanılan özel alanlara araçların giriş çıkışlarının abonelik ve saatlik kullanımlarının tespit edilerek ücretlendirilmesinin kontrol altına alınmasını sağlayan sistemdir. Site ve kapalı alanlarda aboneler veya üyeler haricinde araçların otoparkları kullanımlarını engellemek için kullanılabilir.

Bariyer sistemi sisteme bağlanabilir ek sistemlerle desteklenerek kontrollerin güvenliği arttırılabilir. Bariyer ana kartı, kuru kontak verebilen cihazlarla kartlı, şifreli veya parmak izli geçişler uygulanabilir. Bariyer sistemleri, kart okuyucu, parmak izi ve ogs sistemleri ile desteklenerek Kuşadası escort geçiş kontrolleri sağlanabilir. Bu şekilde otoparkta ki boş alan ve içeride bulunan araç sayısı öğrenilebilir.

Bariyer sistemi sayesinde otoparka abone olan kişilerin araçları dışında araçlar giremez. Bu sayede can ve mal güvenliğini sağlayacak önlemler alınmış olur. Çeşitli terör ya da suikast saldırılarına uğrayabilecek yerlerde sadece orada bulunması gereken kişilerin araçlarının girişine izin verildiği için herhangi bir olası saldırı durumu engellenmiş olur.Bariyer sistemi güvenliği sağlamak için kullanılabilecek en kolay yöntemlerden birisidir.

Bariyer sistemi için kullanılan bariyer gövdeler paslanmaz çeliktir ve dış ortamlarda kullanılması için uygundur. Akordiyon bariyer kullanılan kolun uzunluğu geçişin engellenmek istenildiği alana göre değiştirilebilir. Bariyerin üzerinde bulunan sistem sayesinde bariyerin ne kadar zamanda açılabileceği ne kadar süre açık kalabileceği ayarlanabilir.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!