Reklam Alanı
Reklam Alanı

Polis çift Sevgililer Günü’nde nikah masasına oturdu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bahattin ALBAYRAK/NAZİLLİ (Aydın), (DHA)- AYDIN’da Nazilli Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Huriye Ona ve Burak Çamurcu, Sevgiler Günü’nde nikah masasına oturdu. Polis kıyafetleri ile nikaha gelen çift, mutluluklarını meslektaşları ve damat Çamurcu’nun birlikte çalıştığı özel eğitimli ‘Cat’ isimli narkotik köpeği ile paylaştı.
Nazilli Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Huriye Ona ve Burak Çamurcu, sevgililer gününde Nazilli Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdi. Mutlulukları yüzlerine yansıyan çift, nikaha polis kıyafetleriyle geldi. Çifti, Nazilli Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, amirleri ve polis memuru arkadaşları yalnız bırakmadı. Nikah memurunun ‘Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?’ sorusuna alkışlar arasında, sırayla  ‘Evet’ diyen çiftin mutluluğu yüzlerinden okundu. Çift, nikah defterini göstererek, mutluluğunu nikaha katılan meslektaşları ve damat Çamurcu’nun birlikte çalıştığı ‘Cat’ isimli narkotik köpeği ile paylaştı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!