Reklam Alanı
Reklam Alanı

Polis, kısıtlamada çocuklarla kartopu oynadı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Muhammed Sami MARAL/MUŞ, (DHA)- KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında ülke genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sırasında Muş’ta etkili olan kar yağışı ile çocuklar, evlerinin bulunduğu sitelerin bahçesine inip, karın keyfini çıkardı. Kentte denetim yapan polisler, çocuklarla kartopu oynayıp, evlerine gönderdi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına, Muş’ta da uyuldu. Kısıtlama saatleri içinde etkili olan kar yağışını, gören çocuklar, evlerinde durmadı. Kar yağışını fırsat bilen çocuklar, evlerinin bulunduğu sitelerin bahçesine indi. Karın keyfini çıkaran çocuklar, kentte sıkı bir şekilde denetim yapan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gözünden kaçmadı. Siren sesleri ve uyarı anonslarıyla site içine giren polis ekipleri, çocukların ‘Polis abi biraz kartopu oynayabilir miyiz?’ talebiyle karşılaştı. Çocukların talebini geri çevirmeyen polis ekibi, birlikte kartopu oynadı. Polis, kartopu oynadığı çocuklara uyarılarda bulunarak, daha sonrasında evlerine gönderdi.
Polislerle kartopu oynayan çocuklardan Eylül Berra Temel, “Çok güzel bir şekilde kar yağıyor. Polis amcalar geldi, bizimle kartopu oynadı. Daha sonrasında bizleri uyararak, evlerimize gönderdiler” dedi.
Kentte sıkı bir şekilde denetimlerini gerçekleştiren polis ekipleri, daha sonrasında yine bir siteye girdi. Sitede çocuklarla birlikte karın keyfini çıkaran vatandaşlar, polisi karşısında görünce hızlı bir şekilde evlerine dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!