Reklam Alanı
Reklam Alanı

Polisin ‘dur’ ihtarına uymadı, ateş edip kaçtı, kovalamacayla yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da dolandırıcılık suçundan çok sayıda kaydı bulunan M.K. (33), polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp otomobille kaçtı. Kendisini takip eden polislere pompalı tüfek ile ateş açan M.K. ile yanındaki H.H.E. (26) yaklaşık 1 saatlik kovalamacanın ardından yakalandı.
Polis, bugün saat 13.30 sıralarında dolandırıcılık suçundan çok sayıda kaydı bulunan M.K ile akrabası H.H.E.’nin bulunduğu 07 K 0280 plakalı otomobili Döşemealtı ilçesi Termessos Bulvarı’nda durdurmak istedi. Peşinden polisin geldiğini gören M.K., pompalı tüfekle ateş ederek kaçmaya başladı. Çok sayıda polis ekibinin peşine düştüğü M.K., önce Kepez ilçesine, buradan da Muratpaşa ilçesine geçti. Şehir merkezinde de kaçmayı sürdüren M.K.’nin otomobili Tonguç Caddesi’nde durduruldu. M.K. ile H.H.E gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada kısa namlu pompalı tüfek, satır, sopa ile H.H.E.’nin üzerine yapılan aramada ise fişek ele geçirildi. M.K. ile ruhsat sahibine trafiği tehlikeye sokmaktan toplamda 6 bin 24 TL idari para cezası kesildi.
Öte yandan otomobilin sağ tampon bölümünde ‘Anlatılanlar başka, yaşanılanlar başka’ yazısı dikkati çekti. Otomobil, çekici yardımı ile otoparka çekildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!