Reklam Alanı
Reklam Alanı

Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü 5 kilometre kaçabildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA)- ADANA’da, polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan otomobilin sürücüsü, yaklaşık 5 kilometrelik takip sonucu yakalandı. Ehliyeti olmadığı için kaçtığı öğrenilen sürücüye toplam 4 bin 665 TL para cezası kesilirken, Mustafa Ç., kendisini görüntüleyen gazetecilere de tepki gösterdi.
Gece yarısı merkez Çukurova ilçesi Şehitler Bulvarı’nda devriye görevinde bulunan polis ekibi, 01 EFM 02 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü, kaçmaya başladı. Polislerden kaçarken, kırmızı ışık ve ters şerit ihlali yapan sürücü, yaklaşık 5 kilometrelik takip sonunda Toros Mahallesi 78190 Sokak’ta yakalandı. Otomobilde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, isminin Mustafa Ç. olduğu öğrenilen sürücünün ehliyetsiz şekilde direksiyon başına geçtiği belirlendi. ‘Ehliyetsiz araç kullanmak’, ‘kırımızı ışık ihlali’, ‘ters şerit ihlali’ ve ‘dur’ ihtarına uymamaktan 4 bin 665 TL para cezası kesilen Mustafa Ç., kendisini görüntüleyen gazetecilere de tepki gösterdi. Polis, kiralık olduğu tespit ettiği otomobili ise yediemin otoparkına çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!