Reklam Alanı
Reklam Alanı

Polonya Cumhurbaşkanı Duda ve eşi Polonezköy’ü ziyaret etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Esma MURAT- Feridun AÇIKGÖZ – İbrahim MAŞE- İSTANBUL, (DHA)- POLONYA Cumhurbaşkanı Andrzej Sebastian Duda, Türkiye ziyaretinin 2’nci gününde programına Polonezköy’de devam etti. Cumhurbaşkanı Duda, eşi Agata Kornhauser Duda ile beraber, Polonez Katolik Mezarlığı’nı, Aziz Santi Maria Kilisesi’ni, Zosia Teyze’nin anı evi’ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Duda son olarak Leonardo Restaurant’ta düzenlenen yerleşik halka liyakat madalya törenine katıldı.
Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Sebastian Duda, Türkiye ziyaretinin 2’nci gününde programını Polonezköy’de tamamladı. Cumhurbaşkanı Duda’ya programında eşi Agata Kornhauser Duda’da eşlik etti. Cumhurbaşkanı Duda, ilk olarak Polonez Katolik Mezarlığı’nı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Duda, mezarlığı gezdikten sonra Aziz Santi Maria Kilisesi ve Zosia Teyze’nin Anı Evi’ne ziyaretler de bulundu. Aziz Santi Maria Kilisesi ve Zosia Teyze’nin Anı Evi’ne gerçekleştirilen ziyaretler Türk basınına kapalı olarak gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Duda, son olarak Leonardo Restaurant’ta düzenlenen yerleşik halka liyakat madalya törenine katıldı. Tören yerinde Cumhurbaşkanı Duda’yı çocuklar bayraklarla karşıladı. Tören sonrası Cumhurbaşkanı Duda’ya hediye takdim edildi.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!