Reklam Alanı
Reklam Alanı

Samsun’da şehitlikteki Türk bayrağı ve direği çalan hırsızlar, yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Oğuzhan UYSAL/SAMSUN, (DHA) – SAMSUN’da şehitlikteki kabristanlıktan Türk bayrağı ve direği çalıp kayıplara karışan C.İ. (49) ve H.T. (46), polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. 
Olay, akşam saatlerinde İlkadım ilçesindeki Asri Mezarlığı Şehitliği’nde meydana geldi. Şehit askerlerden Yahya Topkaya’nın mezarı başında bulunan Türk bayrağı ve direği kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Şehit kabirleri ile ilgilenen görevli bayrağın olmadığını görünce olayı polise haber verdi. İhbar üzerine şehitliğe gelen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Çalınan bayrağın yenisi ise görevliler tarafından kabre yeniden takıldı. 
Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen İlkadım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Türk bayrağı ve direği çaldıklarını tespit ettikleri şüpheli C.İ. ve H.T.’yi kısa sürede yakaladı. Hastanede sağlık kontrolünün ardından Gazi Polis Merkezi’ne teslim edilen şüphelilerin ifadelerinde, alkollü oldukları için hırsızlık yaptıklarını söylediği belirtildi. 

FOTOĞRAFLI

 

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!