Reklam Alanı
Reklam Alanı

SANCAKTEPE’DE KUMAR OYNATILAN İŞ YERİNE BASKIN KAMERADA 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali ÇAĞLAR TINBEK/İSTANBUL (DHA)- Sancaktepe’de koronavirüs denetimleri kapsamında, kumar oynandığı belirlenen bir iş yerine baskın düzenlendi. 16 kişiye toplamda 27 bin lira para cezası kesildi. Baskın anı kameraya yansıdı.
Sancaktepe Atatürk Mahallesi Uysal Caddesi’nde bulunan bir adreste kumar oynandığı ihbarını alan polis ekipleri, iş yerine baskın düzenledi. İşyerinde yapılan kontrollerde, içeride bulunan 16 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Ekipler kumar oynatılmasından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 300 lira ile oyun kâğıtlarına el koydu. Koronavirüs denetimleri kapsamında pandemi kurallarını da ihlal ettikleri ve kumar oynadıkları tespit edilen kişilere 1593 Sayılı İl Hıfzıssıhha Kanunu ve 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa Muhalefetten toplam da 27 bin 760 lira idari para cezası uygulandı. Öte yandan, işyeri sahibi hakkında “Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama” suçundan adli işlem yapıldı. İş yeri Sancaktepe İlçe Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlendi. 

Görüntü dökümü:
——————–
-Baskın anı görüntüleri
-Kumar oynayan kişilerin görüntüsü
-Genel ve detaylar
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!