Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sanıklar ceza aldı, yakınları fenalaştı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR (Konya), (DHA)- KONYA’da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan tutuklu İsmail Sebze ve Emrah Özaydın 15’er yıl, tutuksuz sanıklar Büşra C. ve Hatice T. ise 1 yıl 8’er ay hapis cezası aldı. Sanık yakınları, verilen hapis cezalarını duyunca fenalaştı.
Seydişehir ilçesinde uyuşturucu ticaretine yönelik, 27 Ağustos 2020 tarihinde yapılan operasyonda İsmail Sebze, Emrah Özaydın, Büşra C. ve Hatice T. gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 470 gram eroin ele geçirildi. İsmail Sebze ve Emrah Özaydın tutuklandı, 2 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanıklar, dün son kez hakim karşısına çıktı. Tutuklu sanıklar İsmail Sebze ve Emrah Özaydın, savunmalarında uyuşturucu satışı yapmadıklarını ve sadece kullandıklarını belirtti. Mahkeme heyeti, Sebze ve Özaydın’a, ‘iştirak halinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama’ suçundan 15’er yıl hapis ve 30 bin lira para cezası vererek tutuklarının devamına hükmetti. Büşra C ve Hatice T. ise ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma’ suçundan 1 yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırıldı.
Adliye bahçesinde bekleyen sanık yakınları verilen hapis cezalarını duyunca fenalaştı. Fenalaşan bir kişi ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!