Reklam Alanı
Reklam Alanı

Satranç Federasyonu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kampanyası düzenliyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA,(DHA) – Türkiye Satranç Federasyonu (TSF), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında “Türkiye ve Satranç İçin Hayalim” kampanyası düzenliyor.
“Hayallerimizi, Yarınlarımızı Büyütüyoruz” sloganı ile düzenlenecek kampanyada tüm çocuklar bir hafta boyunca Türkiye ve satranç sporundaki hayallerini, hedeflerini sosyal medyadan paylaşacak.
“Türkiye ve Satranç İçin Hayalim” adlı kampanya 21 Nisan tarihinde başlayacak ve bir hafta boyunca sürecek. 7’den 70’e herkesin katılabileceği kampanyada; Türkiye için, satranç için hayaller, gelecek hedeflerin aktarıldığı 1 dakikalık videolar çekilecek. Videoda “Türkiye İçin Hayalim” diyerek, ardından “Satranç İçin Hayalim” diyerek mesajlar aktarılacak. Video kampanya sloganı “Hayallerimizi, Yarınlarımızı Büyütüyoruz” ile sona erecek.
Katılımcıların videoları Türk bayrakları, bayraklı tişörtler ya da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yansıtacak materyaller ile çekecekleri belirtildi. Çekilen videoları çocuklar kendi ya da aile büyüklerinin Facebook, Instagram, Twitter hesaplarından Türkiye Satranç Federasyonu’nu etiketleyerek paylaşacaklar. Tüm paylaşımlarda #TürkiyeİçinHayalim #SatrançİçinHayalim hashtaglerinin kullanılacağı belirtildi.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!