Reklam Alanı
Reklam Alanı

Savcıdan ’12 Milyon Liralık vurgun’ iddiası!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Savcısı’yken adı rüşvet ve dolandırıcılık skandallarına karıştı. İddiaya göre savcı Tamer Can, küçük yeğenine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan adamın duruşmasına giren savcının oda arkadaşı olmasından faydalandı.

Sanık yakınlarına tahliye ve beraat vaadinde bulunarak 98 bin dolar para aldı. Ancak işler beklendiği gibi gitmedi. Yeğenine cinsel istismarda bulunan adam ne tahliye edildi, ne de beraat kararı çıktı. Savcı Tamer Can, dolar üzerinden aldığı parayı 120 bin TL olarak geri gönderdi.

Yaptığı dolandırıcılıklarla adı ‘Adliye Tosuncuğu’na çıkan savcıya para kaptırdığını iddia eden sanık yakını şikayetçi oldu.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, savcı Tamer Can hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan iddianame hazırladı. Hakkında dava açılabilmesi dosyayı Yargıtay’a gönderdi.

Savcı Tamer Can, 2020 yılında görevinden istifa etti. Zamanla hakkında savcılıklara bir çok şikayet dilekçesi verildi. Buradaki ifadelere göre, sanık yakınlarını 12 milyon liraya kadar dolandırdığı ileri sürülüyor.

Reklam Alanı

Kaynak: Patronların Dünyası

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!