Reklam Alanı
Reklam Alanı

Savunma Sanayii Başkanı Demir: Yol haritası çizmek istiyoruz

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ, (DHA)- SAVUNMA Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Elazığ’da, “Ülkemize önemli katkılarda bulunması muhtemel projeler, iş alanlarıyla ilgili görüşmelerde bulunup, yol haritası çizmek istiyoruz” dedi. 
Savunma Sanayii Başkanı Demir, beraberinde Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile çeşitli programlara katılmak üzere Elazığ’a geldi. Temaslarına Vali Erkaya Yırık’ı ziyaret ederek, başlayan Demir, baba ocağında bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Elazığ’da savunma sanayi şirketlerinin yöneticileriyle yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunacağını aktaran Demir, “Ülkemizde giderek göz dolduran, öne çıkan savunma sanayi sistemiyle ilgili temaslarda bulunacağız ve savunma sanayi şirketlerinin yetkilileriyle birlikte sahada olacağız, temasta bulunup neler yapacağımızı istişare edeceğiz. İnşallah bu istişare neticesinde ilimize ve ülkemize önemli katkılarda bulunması muhtemel projeler, iş alanlarıyla ilgili görüşmelerde bulunup, bir yol haritası çizmek istiyoruz. Geçmişte benzeri teşebbüslerimizde ufak da olsa bazı adımları atabildik ama bu sefer daha da umutluyuz. İnşallah savunma sanayi alanı başta olmak üzere sanayinin diğer alanlarında yetkinlik oluşturarak, ilgili kuruluşların desteğiyle burada bir varlık göstereceğiz. Üniversitemiz, araştırma kurumlarımız, sanayicilerimizle beraber ilimize ve ülkemize katkıda bulunacağız. Ülkemizin bu teknoloji yolculuğunda pay sahibi olmak ve gururu yaşamak önemlidir. Buna vesile olabilirsek ne mutlu diyorum” diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!