Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şaziye İvegin Üner için tören yapıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KOCAELİ (DHA) – A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri ikinci maçında Polonya ile oynadığı karşılaşma öncesi aktif basketbol yaşamını sonlandıran Türk basketbolunun efsanevi isimlerinden Şaziye İvegin Üner için tören gerçekleştirildi.

Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan mücadele öncesinde TBF Başkanvekili Ömer Onan, Türk basketboluna hizmetleri nedeniyle Şaziye İvegin Üner’e teşekkür plaketinin yanı sıra Sandıklı escort milli takım forması takdim etti.

Milli Takım düzeyinde toplam 329 resmi maça çıkan 1982 doğumlu Şaziye İvegin Üner; Polonya’da düzenlenen 2011 Avrupa Şampiyonası’nda gümüş ve Fransa’da düzenlenen 2013 Avrupa Şampiyonası’nda ise bronz madalya sevinci yaşadı. Üner; 2012 yılında Londra ve 2016 yılında da Rio’da düzenlenen Olimpiyat Oyunları kadrolarında yer aldı. Milli yıldız ayrıca; 2014 yılında ev sahipliğimizde organize edilen Dünya Şampiyonası’nda forma giydi.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!