Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şehit uzman onbaşının kızı Bahar’a, doğum günü sürprizi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) – GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Veysel Günay’ın 1 yaşına giren kızı Bahar’a doğum günü süprizi yaptı.
Suriye’nin İdlib bölgesinde, 28 Şubat 2020 tarihinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Veysel Günay’ın bir yaşına giren kızı Bahar için İslahiye Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan tarafından süpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Günay ailesinin Boğaziçi Mahallesindeki evine giden Kaymakam Kotan ve beraberindekiler, üzerinde ‘İyi ki doğdun Bahar’ yazılı pastayı küçük Bahar’a üfletti. Sürpriz doğum gününde Kaymakam Kotan ve beraberindekiler küçük Bahar’a çeşitli hediyeler verdi.
Kızına düzenlenen sürpriz doğum günü ile mutlu olan anne Seyhan Günay, “Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. 1 yıldır özel günlerimizde bizi yalnız bırakmadı ve bugün Bahar’ın ilk doğum gününde de babasının yokluğunu hissettirmediler” dedi.
Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan ise şehit uzman onbaşı Veysel Günay’ın Bahar Kalkanı Harekatında şehit olduğunu hatırlatarak, “Şehidimizin emaneti olan eşi ve kızının her zaman yanında olacağız” diye konuştu.
​FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!