Reklam Alanı
Reklam Alanı

Serebral palsi engeli olan çocuklara özel etkinlik

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – KidZania, Serebral Palsi Farkındalık Ayı kapsamında Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı iş birliğiyle Serebral Palsi engeli olan çocukları ebeveyniyle birlikte ağırladı. Çocuklar, eğlenceli oyun ve aktivitelerle eğlenceli vakit geçirdi.

KidZania’da Serebral Palsi engeli olan çocuklar ile ebeveynleri keyifli bir gün geçirdi. Serebral Palsi Farkındalık Ayı’nda, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı iş birliği ile unutulmaz bir gün yaşayan ziyaretçiler, KidZania’da hem mesleklerle ilgili bilgi edindi hem de ekip çalışması, dayanışma gibi kavramları deneyimleyerek öğrenme fırsatı buldu.

67 AKTİVİTE ALANI BULUNUYOR

Çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış, gerçek bir şehir düzenlemesine sahip olan Türkiye’nin  Çocuklar Ülkesi KidZania’da, hastane, itfaiye, tiyatro, arkeoloji müzesi, üretim fabrikaları, havacılık akademisi, diş sağlığı merkezi, banka, stadyum gibi 67 aktivite alanı bulunuyor. NASA’nın uzay istasyonlarında da yer alan ‘Özel UV Foto Hidro İyonizasyon’ teknolojisi ile yüzde yüz temiz hava ile beslenen; 8 metre tavan yüksekliğinde, 10 bin metrekarelik ferah ve temiz hizmet alanında minik misafirler ve aileleri unutulmaz bir gün geçiriyor. Çocukların farklı meslekleri deneyimlediği, tam gün sınırsız eğlence sabah 10.00’da başlayıp akşam 20.00’a kadar devam ediyor.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!