Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ses Yalıtım Malzemeleri

Reklam Alanı
featured
Ses Yalıtım Malzemeleri
service
Reklam Alanı

Ses yalıtım malzemelerinin oldukça fazla çeşitliliği vardır. Her ses yalıtım malzemesinin de kendisine has ayrı bir özelliği söz konusudur. Bazı ses yalıtım malzemeleri için renk ve şekil çeşitliliği söz konusudur. Ses yalıtım malzemelerin genel amacı konut ve binalara dışarıdan gelecek rahatsız edici sesler ile içeriden dışarıya gidecek sesler ile başkalarını rahatsız etmeyi engellemektir. Ses Yalıtım Malzemeleri kullanım alanına bağlı olarak ses emilim değerleri daha doğru yalıtım sağlayacak ürünler değişiklik göstermektedir. Duvarlarda ve tavanlarda ses izolasyonu için kullanılan materyaller arasında önerebileceğimiz ürünler arasında bariyerli bondex sünger yer almaktadır. Bondex sünger, sünger kırpıntılarının sıkıştırılarak meydana getirilerek üretimi sağlanmaktadır.

Kullanılacak alanlarda sesin yüksekliğine bağlı olarak ürünlerin kullanmanız gereken yoğunluğu değişiklik göstermektedir. Zemin ses yalıtımında etkili çözümler üretilebilmesi açısından akustik mantar şilte, akustik bariyer, akustik şilte kullanımı sağlanarak ses emilimi sağlanabilmektedir. Akustik şilteler diğer zemin Ses Yalıtım Malzemeleri arasında yer alan titreşim emilimini güçlü bir şekilde sağlayan ürünlerdir. Kompresör yalıtımında zeminde titreşimi engelleme konusunda üstün çözüm sağlamaktadır. Akustik bariyerler ortamdaki gürültüye bağlı olarak kullanmanız gereken yoğunluktaki, kalınlıktaki ürün değişiklik göstermektedir. Turkish Acoustic web sitelerinde ürünlerin yoğunluğuna bağlı olarak ses emilim değerleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ofislerde, evlerde, stüdyolarda, gece kulüplerinde, kafelerde ve daha birçok alanda akustik bariyerlerin kullanımını sağlayabilirsiniz. Ses yalıtımı iki ayrı amaca hizmet vermek adına ürünler bölünmektedir. Bunlar yankı yalıtımı veya ses geçişlerini engellemek için kullanılan materyallerdir. Yankı yalıtımında kullanılan ürünler kullanıldığı alanlarda dekoratif görüntü oluşturan aynı zamanda ses karmaşasının emilimini sağlamaktadır. Yankı yalıtımında günümüzde sıklıkla ofislerde kafelerde karşılaşabileceğiniz ürünlerden akustik kumaş kaplı panel modelleri bulunmaktadır.

Akustik kumaş kaplı paneller hemen hemen tüm alanlara hizmet verilmesi açısından masalarda alanlar arası ses bölmeleri oluşturma konusunda tavanlarda, duvarlarda uygulanabilecek ürünlerdir. Tavanlarda uygulanan akustik kumaş kaplı paneller askı aparatları ile birlikte veya direk tavanın yüzeyine uygulama seçeneği bulunmaktadır. Ses Yalıtım Malzemeleri grubunda yer alan akustik kumaş kaplı panel dilediğiniz renk çeşitlerinde kumaş dokularında, oval, üçgen, kare, dikdörtgen, beşgen, altıgen ve daha birçok 3 boyutlu çeşitlerde üretilmektedir. Duvarlarınıza şıklık katan akustik kumaş kaplı paneller aynı zamanda logonuzun deseninde cnc kesim olarak üretilebilmektedir. Stüdyolarda yankı yalıtımında akustik kumaş kaplı panelleri tercih etmek istemediğinizde, Ses Yalıtım Malzemeleri çeşidinden biri olan akustik süngerlerin kullanımını sağlayabilirsiniz. Akustik süngerlerin renkli modelleri ve farklı dokularda desen seçenekleri bulunmaktadır. Ses yalıtım materyalleri kullanım alanına bağlı olarak alev ilerletmez özelliklerinde ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede makine kabinlerinde herhangi bir tehlike oluşturmadan güvenle kullanabilirsiniz. Turkish Acoustic tarafından üretimi gerçekleştirilen ses yalıtım materyalleri teknik şartnamelere uygun olarak üretilmektedir, alanınıza en uygun akustik yalıtım materyalleri hakkında bilgi almak için Turkish Acoustic ile iletişime geçebilirsiniz.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!