Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sevgililer Günü için hazırladığı 100 pastadan birinin içine pırlanta yüzük koydu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BURSA’nın İnegöl ilçesinde fırın işleten Bünyamin Öztürk, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle hazırladığı 100 pastadan birinin içine pırlanta koydu. Sürpriz pastayı alan müşteri, 2 bin TL’lik pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

İnegöl ilçesi Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi’nde fırın işleten Bünyamin Öztürk, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle müşterilerine özel hazırlık yaptı. Fırında Sevgililer Günü’ne özel 100 pasta hazırlandı. Üretilen aynı tür pastalardan birinin içine pırlanta yüzük yerleştirildi. Pastalar raflara konarak, 50 TL’den satışa sunuldu. İş yerinin girişine ise, “Siz değerli müşterilerimiz için hazırladığımız 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yaptığımız pastaların birinde bir adet tektaş bulunmaktadır” yazılı pano asıldı. İçinde sürpriz olan pastayı satın alan müşteri, 2 bin TL değerindeki pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

İş yeri sahibi Bünyamin Öztürk, 30 yıldan bu yana faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Malum pandemi nedeniyle vatandaşlar evlerindeler. Biz de evde kalan müşterilerimiz için bir etkinlik yaptık. 100 adet pastamızı hazırladık. Bir tanesinin içine değerli tektaş yüzük koyduk. Tektaş olan pastamız 14 Şubat için sahibini bekliyor olacak” dedi.;

Görüntü dökümü
————–
-Pasta üretimi
-Pırlanta yüzükten detaylar
-İş yeri sahibi açıklamaları

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!