Reklam Alanı
Reklam Alanı

SIĞINMACILARIN ENTEGRASYONU MASAYA YATIRILDI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Düzce Belediyesi tarafından 2022 yılında Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Hibe Programı kapsamında hayata geçirilen uluslar arası ölçekli ‘Erasmus Göçmen Kadınların Sosyal Entegrasyonu Projesi’ 4’ncü toplantısını Almanya’da gerçekleştirdi. 

Augsburg’da gerçekleştirilen ve Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Dezavantajlı Grupları Anlama ve Sosyal Destek Derneği (DEGDER), EureCons Förderagentur GmbH (Almanya), Human Profess Kozhasznu Nonprofit Korlatolt Felelossegu Tarsasag (Macaristan), Spolupracou Pre Lepsiu Buducnost – Velky Meder (Slovakya) temsilcilerinin katıldığı toplantı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Oya Kocaman ile ev sahibi kuruluş olan Eurocons proje temsilcisi Dr. Andreas Huber’in selamlama ve açılış konuşmaları ile başladı.

Üç gün boyunca devam eden toplantı, Bilimsel İnceleme – Göçmen Kadınların Topluma ve İşgücü Piyasasına Entegrasyonunu Teşvik Etmede “Ne İşe Yarar”, Ev Sahibi Ülkelerdeki Göçmen Kadınlar Hakkında Teknik El Kitabı, Göçmen Kadınların Entegrasyonunu Desteklemek için Profesyonellere Yönelik Karma Eğitim Şeklinde Mentorluk Programı, Göçmen Kadınlar için Karma Eğitim Modülleri, Göçmen Kadınlar için Eğitici ve İlham Verici Videolar, Rekreasyonel Modüller ve Uygulama, İnteraktif Öğrenme Platformuna yönelik sunumlarıyla devam etti.

Ortaklık yapısı, projede öngörülen çalışmalar, görev dağılımı ve ilgili tüm konuların proje ortakları
tarafından müzakere edilmesiyle devam eden toplantı, mali yönetim ve bütçe, Projenin Yaygınlaştırılması/Paylaşımı, Tanıtımı ve Proje Sonuçlarının Kullanımı ile İç Kalite Yönetim Planı ve İç Değerlendirme Planının gözden geçirilmesi ve bir sonraki toplantının tarihi ve gündeminin kararlaştırılmasının ardından sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!