Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sigorta şirketinden iklim krizine karşı iş birliği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Allianz Türkiye, üç hedefinden biri olarak açıkladığı ‘iyi çevre’ doğrultusunda, iklim krizine karşı farkındalık çalışmaları yürüten Yuvam Dünya Derneği ile iş birliği yaptığını duyurdu. Şirket, kurumsal üye olduğu ve Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan’ın danışma kurulunda yer aldığı derneğinin çatı destekçisi oldu.

Allianz Türkiye, yürüttüğü sürdürülebilirlik çalışmalarına yenisini eklediğini duyurdu. Şirketin sürdürülebilirlik stratejisinin öncelikli konularından biri olan ‘iklim değişikliği ile mücadele ve düşük karbon ekonomisine destek’ kapsamında, stratejinin üç hedefinden biri olan ‘iyi çevre’ çerçevesinde ve sürdürülebilir değer yarattığı beş sürdürülebilir kalkınma amacından biri olan ‘iklim eylemi’ doğrultusunda, Yuvam Dünya Derneği ile iş birliğine imza atıldı.

Bu ortaklıkla iklim krizine karşı farkındalık çalışmaları yürüten Yuvam Dünya Derneği’nin çatı destekçisi olan Allianz Türkiye’nin aynı zamanda kurumsal üye olduğu Yuvam Dünya Derneği’nin danışma kurulunda Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan da yer almaya başladı.

“İKLİM KRİZİNE KARŞI HER ALANDA DÖNÜŞÜM HEDEFİNE AKTİF DESTEK VERİYORUZ.”

Allianz Türkiye’de sürdürülebilirliği bir iş stratejisi olarak ele aldıklarını belirten Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan, “İyi bir çevre için, toplumun iyiliği için, daha iyi bir kurum olmak için işimizi sürdürülebilirlik prensiplerine uygun şekilde dönüştürüyoruz. Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi ve Kadının Güçlenmesi Prensipleri’nin de imzacısı olan bir kurum olarak, sürdürülebilir değer yaratma hedefimizin odağına 5 ‘Sürdürülebilir Kalkınma Amacı’nı alıyoruz. Bu amaçlardan biri olan iklim eylemi hem Allianz Grubu’nun hem de Allianz Türkiye’nin öncelikli konusu. Bu doğrultuda Yuvam Dünya Derneği ile iş birliği yaparak derneğin çatı destekçisi olduk. Derneğin; enerji üretiminden endüstriye, tarımdan atığa, iş insanlarından yetişkinlere, gençlerden çocuklara kadar her alanda dönüşüm başlatma hedefine aktif olarak destek veriyoruz” diye konuştu.

Reklam Alanı

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!