Reklam Alanı
Reklam Alanı

Siirt’te, silah kaçakçılarının cephaneliği tespit edildi; 3 gözaltı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Turan KOYUNCU/SİİRT, (DHA)- SİİRT’te, jandarma ekiplerince silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 741 mermi ve ruhsatsız silahların da bulunduğu cephanelik tespit edildi. Operasyonda 3 şüpheli de gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Şirvan Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah kaçakçılarının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda harekete geçen ekipler, Şirvan’a bağlı Yamaçlı köyünde oturan M.E., E.E. ve Z.E.’nin silah kaçakçılığı yaptığını belirledi. Şirvan Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şüphelilerin belirlenen adreslerine operasyon düzenlendi. Eş zamanlı operasyonlarda; kalaşnikof tüfeği, uzun namlulu tüfek, 2 ruhsatsız av tüfeği, 713 mermi, 15 tabanca şarjörü, 6 kalaşnikof tüfeği şarjörü ve 741 mermi ele geçirildi. Malzemelere el koyulurken, 3 şüpheli de gözaltına alındı. 

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!