Reklam Alanı
Reklam Alanı

ŞİRKETLERİN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ

Düzce Belediyesi iştirak ortakları olan şirketlerde yapılan genel kurullar sonucu yönetim kurullarında değişikliğe gidildi.

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Düzce Belediyesi iştirak şirketlerinde 2022 yılı genel kurul toplantıları gerçekleştirildi. Yapılan toplantılarda yeni yönetim kurulları oluşturuldu.

BELTAŞ A.Ş.
Yeni oluşturulan yönetim kurullarına göre BELTAŞ A.Ş.’de yönetim kurulu başkanı Fevai Arslan olurken başkan yardımcılığında ise Önder Tonyalı yer aldı. Yönetim kurulu üyeleri ise Tuncay Şahin, Serkan Yılmaz, Kenan Varol ve Ahmet Azap’tan oluştu.

BELKA A.Ş.
BELKA A.Ş. şirketinde ise yönetim kurulu başkanı Sinan İnan olurken, başkan yardımcılığını Burçin Sarıcan’ın yürütecek. BELKA’nın yönetim kurulu ise Cihan Ünal, Recep Albayrak ve Ufuk Yılmaz’dan oluştu.

BELTUR A.Ş.
BELTUR şirketinin yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdüren Hüdaver Gösterişli yeniden bu göreve gelirken, başkan yardımcılığını ise Cengiz Tuncer üstlendi. Şirketin yönetim kurulunda ise Nurullah Yıldız, Cüneyt Yemenici, Ertan Taşlı, Duygu Ataç Aki ve İmran Aktepe görev aldı.

ULAŞIM A.Ş.
Ulaşım A.Ş.’nin yeni dönemdeki başkanı Hasan Günden olurken başkan yardımcılığı görevine Okan Özkasap getirildi. Günden’in birlikte çalışacağı yönetim kurulu üyeleri de Yavuz Yılmaz, Oğuzhan Küçük ve İbrahim Özbakır olarak belirlendi.

BAHÇEŞEHİR A.Ş.
Bahçeşehir A.Ş’nin yeni yönetim kurulu başkanlığına Gönül Ekiz Asuk getirilirken, başkan yardımcısı Yaşar Özdemir oldu. Yönetim kurulu üyeliklerinde ise Murat Aydın, Özcan Çakmakçı ve İsmail Biriktir yer aldı.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!