Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şırnak’ta Kızılay’dan 25 anneye bebek arabası

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK,(DHA)- ŞIRNAK’ta Türk Kızılay Kadın Birimi Gönüllüleri, yeni doğum yapan annelere, bağışçıların desteğiyle temin ettikleri 25 bebek arabasını hediye etti.
Türk Kızılay Kadın Birimi gönüllüleri yeni doğum yapan annelerin talepleri doğrultusunda çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda maddi durumu iyi olmayan 25 anneye, hayırseverlerin desteğiyle temin edilen bebek arabaları hediye edildi. Türk Kızılay Şırnak Kadın Birimi bebek arabalarını annelerin evlerine götürerek teslim etti. Annelerin talepleri doğrultusunda böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Kızılay Şırnak Şubesi Kadın Birimi Başkanı Nazlı Altürk, “Şırnak Kızılay Kadın Birimi olarak toplumdan gelen talepler vardı. Bebekleri olan annelerimiz vardı. Bizler de talepler aldık. Bunların çoğunun da bebek arabası ihtiyacı vardı. Daha sonra ihtiyacı olan ve maddi durumu olmayan annelerimize çocuklarını çarşıya çıkarırken daha rahat götürmelerini sağlamak için 25 anneye bebek arabası alıp hediye ettik” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!