Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şişli’de asayiş denetiminde KADES hakkında bilgi de verildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hasan YILDIRIM – Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA) ŞİŞLİ Okmeydanı’nda asayiş denetimi gerçekleştirildi. Mahallenin giriş çıkışlarında oluşturulan denetim noktalarında durdurulan araçlar didik didik aranırken, kişilere üst araması ve GBT sorgusu yapıldı. Kadınlara da KADES uygulaması ile ilgili bilgi verildi.
Okmeydanı’nda genel asayiş denetimi gerçekleştirildi. Denetime, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, Motosikletli Polis Timleri, Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı. Okmeydanı’nda bir araya gelen ekipler, mahallenin giriş çıkışlarını tutarak sabit ve yaya devriye noktaları oluşturdu.  Durdurulan araçlardaki kişilere koronavirüs tedbirleri hatırlatılarak, maskesi olmayanlara maske dağıtıldı. Araçlar didik didik aranırken, kişilere de üst araması ve Genel Bilgi Toplama (GBT) yapıldı.

KADES HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI
Toplum Destekli Polis ekipleri de mahalledeki kadınlara Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgi verilerek, broşür dağıttı. KADES uygulaması hakkında bilgi alan Seher Uğuz “Ben bu uygulamadan haberdarım. Böyle bir şey olmadığı için telefona indirmedim. Bu işin bilincindeyim. Çevremdeki insanlara da farkındalık yaratıyorum. Polislerin yaptığı uygulama güzel ve çok başarılı buluyorum” dedi. Berivan Güler “Uygulamayı biliyordum. Çoğu arkadaşımda var. Ben de en kısa zamanda telefonuma yükleyeceğim. Bu uygulama kadınlarımız için bizler için çok iyi” diye konuştu.
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!