Reklam Alanı
Reklam Alanı

ŞİŞLİ’DE İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ, DOĞALGAZ BORUSU PATLADI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

-Apartman sakinleri panik yaşadı.

Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN/İstanbul,(DHA) ŞİŞLİ’de, yan tarafında inşaat çalışması yapılan binanın çöken istinat duvarı, doğalgaz borusunu patlattı.  Gaz sızıntısı nedeniyle panik yaşayan apartman sakinleri kendilerini sokağa attı.
Olay, Eskişehir Mahallesi Kınalı Keklik Sokak’ta saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, temel kazı çalışmaları yapılan inşaat alanında gece saatlerinde yaşanan toprak kaymasının ardından yan binanın istinat duvarı çöktü.  Birkaç saat sonra ikinci kez yaşanan toprak kaymasıyla birlikte yerinden oynayan duvar parçaları, binanın doğal gaz borusunu patlattı. Birkaç yerden kırılan borudan sızan gazın kokusu tüm sokağı sardı. Sızıntı nedeniyle oluşan ses ve gaz kokusu yüzünden panik yaşayan bina sakinleri kendilerini sokağa attı.

“BÜTÜN BİNADA OTURANLAR DIŞARIDAYIZ”
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, paniğe neden olan doğalgaz sızıntısı ise görevlilerin binaya giden akışı kesmesiyle sona erdi. Bina sakinlerinden Murat Bebek, “Sabaha karşı istinat duvarı çöktü. Ondan sonra da bu şekilde doğalgazın patladığı haber verildi. Hemen binayı boşalttık. Bütün binada oturanlar dışarıdayız.  Binayı boşalttığımız için kimseye bir şey olmadı. Doğalgaz ekibi de geldi, doğalgazı kestiler. Sürece bakacağız. Belediyenin bu konuda biraz daha temkinli olması lazım” dedi.

Görüntü Dökümü
——————
-Sokakta doğalgazı sokağa saçılmasından genel ve yakın detaylar
-Sokak sakinlerin sokağa dökülmesi
-İnşaat alanında genel ve yakın detaylar
-Kepçeden detay görüntü
-Polis ekiplerinden detay görüntü
-Doğalgaz ekiplerinin gelişi
-Sokak sakinleri ile röportajlar

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!